Midsommar på Fårö

Midsommar firade vi på Fårö tillsammans med Kai-Yee, Anders, Evelina och Oskar. Det var andra gången jag var på Fårö. Första gången var jag bara 2 månader gammal. Jag tyckte det var jättekul att leka med Evelina och Oskar. Det är så spännande med lite äldre barn.

På midsommarafton åkte vi iväg till Sudersand för att titta på lite midsommarfirande. Där kunde Evelina och Oskar busa i lekparken medan de vuxna tog igen sig på en filt i gräset. Jag gungade och tittade på de andra barnen när de busade.

 

Vi var också och tittade på raukarna. Evelina och Oskar tyckte det var jättekul att klättra runt där. Mamma och pappa sa att jag var för liten så jag fick tyvärr bara titta på, men om några år så då klättrar jag runt där som en liten bergsget…

 

 

 

Mamma, pappa och jag stannade några extra dagar efter att familjen Thim åkt hem. Vi var på utflykt till Slite och jag fick prova min nya bärstol. Den gillar jag verkligen. Därifrån hade jag jättebra utsikt och koll på allt som händer runtomkring.

 

 

 

Efter en vecka på Fårö var det dags att åka hem igen. Det var jättekul att åka båten. Så många spännande saker och ett jätteroligt lekrum.

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *