Fredagsmys med pappa

I dag skulle mamma på after work (eller vad det nu kallas när man är mammaledig). Pappa och jag skulle ha en riktig myskväll. Mamma och pappa var inte ett dugg oroliga för det gick ju så bra att mata mig med flaska sist.

När det väl var matdags så försökte pappa mata mig med flaska???!!!! Vad är detta? Det här känns inte alls som det brukar. Trodde de verkligen att de skulle kunna lura i mig mat från den där? De hade visst inte tänkt på att det var över en månad sedan jag åt ur flaska och nu förstår jag bättre och tänker inte låta mig luras.

Mamma fick helt enkelt ta en taxi hem. Hon hann dock både äta och umgås med sina kompisar innan för pappa lyckades få mig att somna, så jag tror hon var rätt nöjd ändå.

Nu säger mamma och pappa att de ska börja träna mig att äta ur flaska igen. Hmm säger jag, Vi får se vem som vinner….smiley

1 svar på ”Fredagsmys med pappa

  1. Hej Ella, hur är läget idag? Har du vänt på dig några fler gånger kanske? Jag är i Prag och övar på att sätta posit-lappar på väggen. Ville bara säga att det inte alls är dumt med flaska! Det finns något som heter välling som jag tycker du borde testa. Jag tyckte om välling på flaska så mycket när jag var liten att jag knappt slutade med det tills jag började skolan… You will see… 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *