Babysim

I dag började babysimkursen. Jag och Tyra åkte buss med våra mammor till Ynglets babysim i stan. Det var ett litet mysigt ställe. Vi fick börja med att byta om. Jag och Tyra har likadana jättefina badbyxor. Simläraren hette Gisela och verkade snäll. Fast jag var lite skeptisk i början och tyckte inte om när hon skulle hålla mig medan mamma duschade. Så fort jag kom i vattnet blev jag dock nöjd. Å, vad skönt det var, 32 grader! Jag fick plaska, snurra och flyta på både mage och rygg i vattnet. Dessutom fanns det en massa roliga leksaker i vattnet som man kunde titta på. Efter doppet var det dags för babymassage. Det var jätteskönt! Mamma muttrade att hon borde få massage i stället, men jag vet att hon tyckte att det var riktigt mysigt att gosa med mig.

Jag somnade redan i omklädningsrummet när vi skulle gå hem. Oj, vad trött man blev av att bada. Både mamma och jag längtar dock redan till nästa onsdag.

Efter badet var vi hemma hos Caroline och Tyra och fikade. Sedan tog vi en promenad runt sjön. Vilken jättemysig dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *