Namngivningsfest

Idag har jag haft min allra första fest. Mamma och pappa hade ordnat med namngivningsfest och bjudit in familj och vänner. Alla var där, farmor & farfar, mormor, morbror, faster och många av mammas och pappas vänner. Fanns många famnar att slumra till i och många som ville bära runt på mig, så att jag kunde hålla koll på min fest.

Det bjöds på buffé och tårta. Farmor hade bakat prinsesstårta för att fira mig. Mamma och pappa tyckte det passade bra eftersom jag är deras lilla prinsessa. smiley

På festen presenterades hela mitt namn, som är Ella Alva Alicia. Jag fick även två faddrar, morbror Peter och faster Anna. Peter har lovat att lära mig allt han kan om bilar och Anna ska lära mig allt om hur man shoppar bäst. Känner mig mycket nöjd med mammas och pappas val av faddrar.

 

1 svar på ”Namngivningsfest

  1. Nu har jag äntligen hittat hit och det är verkligen härligt att se alla bilder. Ella är ju fantastiskt söt och vilka fina namn hon får! Hoppas att jag får träffa henne (och er) snart!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *