En händelserik helg

I helgen har det varit full fart. Jag har träffat massor av roliga personer som har lekt med mig.

I fredags var vi på middag hos Anna och Magnus. Det var så kul att få vara med så jag hade ingen lust att sova, men runt halv tio kunde jag inte hålla ögonen öppna längre utan somnade i min vagn.

På lördagen åkte vi och hälsade på familjen Thim. Oscar och jag busade i soffan och hade jättekul.

På söndagen kom Sara hit och fotade mig, som en äkta ”paparazzi”. Hon tog jättemånga bilder och jag leka fotomodell. Äntligen har mamma och pappa förstått att mitt rätta elemet är framför kameran. 😉 Ibland ville hon att jag skulle sitta still men jag ville hellre krypa fram och äta på hennes kamera. Den såg jättesmarrig ut och det här med att sitta still är inte riktigt min grej.

image

På söndagskvällen kom Linda, Fredrik och Nina och åt middag hos oss. Fredrik och jag busade loss vid bordet.

 

image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *