En tand

Mamma tyckte att jag var lite grinig i veckan, men det visade ju sig att jag håller på att få min allra första tand. Det var inte jätteskönt så ja, jag kanske har varit lite kinkig. smileyNu är den uppe lite grann och då gör det inte ont längre, så nu är jag lika glad som vanligt igen. Jag tycker att det är väldigt kul att känna på tanden med tungan och tydligen så dregglar jag en hel del, men det är inget som stör mig inte. Nu när jag har en tand är det ännu roligare att smaka på allt. Jag försöker få tag i allt som kommer i min väg och stoppa det i munnen. Fjärrkontroll är tex jättegott. Det borde alla testa. smiley Böcker är också jättegott. Uttrycket ”en god bok” har nu fått en helt ny innebörd….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *