Vecka 42

111017-23

Veckan började med promenad i Hagaparken med mammagruppen. Jag sov under hela promenaden och även under fikastunden. Måste varit all frisk luft som gjorde mig så sömnig.

På tisdagen blev det en sväng till Ikea med mamma och mormor. Jag sov även under hela den turen. Tydligen har jag ärvt pappas mottliga intresse för detta varuhus.smiley Jag fick i alla fall en jättefin mobil med mjukisdjur, som mamma har hängt upp över skötbordet, så nu är jag en riktig solstråle när det ska bytas blöjor.

På onsdagen var vi på mammas jobb och firade av en kollega till henne. Jag uppförde mig exemplariskt och var på strålande humör när det skulle fikas. Det var ju jättekul med all uppmärksamhet. På kvällen kom Frida och Linda och hälsade på. De jobbar med pappa och ville komma förbi och se mig. De var jättemysiga och gullade med mig. Jag fick också en jättefin bok, som jag ska läsa när jag blir lite äldre.

På torsdagen kom farmor och farfar förbi. Det är skönt med så trogna fans. Jag har det så bra när de är och hälsar på. Då finns det alltid en famn att somna i. Denna gång var det i farfars.

Helgen spenderades på landet i Flen med mysstunder framför brasan. Vi var också ute i skogen och plockade svamp. Jag satt i min bilstol och övervakade medan mamma och pappa plockade. Pappa byggde en svamptork som jag och mamma blev mycket imponerade av.

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *