En solig dag på Karolinska sjukhuset

Jag föddes den 3 augusti 2011. Det var en varm och solig sensommardag och 8 dagar efter beräknad nedkomst (26 juli). Mamma och pappa hade åkt in till KS på morgonen efter att vattnet hade gått på natten. Nästan 24 timmar efter att allt börjat kom jag ut klockan 23:44. Jag var förstås den allra finaste lilla bebisen som mamma och pappa någonsin sett. Jag var 54cm lång och vägde 4060 gr.

Under de dagar som vi var kvar på sjukhuset visade det sig att fast jag bara var en liten tjej hade jag mycket stor aptit på både mat och livet. Efter 3 dagar var det dags att bege sig hem. Bara att få på mig kläder och sedan sätta fast mig i bilstolen visade sig vara en utmaning. Mamma och pappa hade ju inte riktigt vanan inne på hur man gör. …och när de väl lyckats så kräktes jag ned både mig och bilstolen så då var det bara att börja om. 😉

Väl hemma började äventyret på riktigt och sedan dess har inget varit sig riktigt likt på Vintervägen. Nya utmaningar för mamma och pappa, men också en alldeles underbart och fantastiskt tid tillsammans med en liten, liten tjej.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *